Segítsünk, ha tudunk

2020.02.04. 15:30

Több Fejér megyei személy is szerepel a rendőrség Top 50-es körözési listáján

A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással.

police.hu

Forrás: police.hu

Négy Fejér megyei személyt keres a Magyar Rendőrség a velük szemben fenálló elfogatóparancs alapján. Amennyiben információval rendelkezik valamelyikük hollétéről, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapján elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges – írja a police.hu.

Kovács Norbert
Fotó: police.hu

Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetéseinek letöltését nem kezdte meg, továbbá lopás, csalás és fogolyszökés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözik.

Fodor Szilárd
Fotó: police.hu

Szabadságvesztés letöltésének céljából, továbbá csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt körözik.

Plank Zoltán
Fotó: police.hu

Rablás bűntette és más bűncselekmények miatt körözik.

Tóth Lajos
Fotó: police.hu

Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Rablás miatt van érvényben elfogatóparancs a székesfehérvári születésű férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!