az elmúlt 24 órában történt

2020.01.13. 09:34

Ittas vezetőkkel szemben intézkedtek a megye rendőrei

police.hu

Etyeken a Vörösmarty utcában ellenőriztek a járőrök egy 37 éves helyi gépkocsivezetőt 2020. január 12-én este. A férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a kézi légalkoholmérő készüléken pozitív értéket fújt. A rendőrök az ittas sofőrt a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

A 63-as számú úton Felsőkörtvélyes közelében okozott balesetet egy Mercedes személygépkocsi vezetője 2020. január 12-én reggel. A gépkocsivezető közlekedése során letért az úttestről és egy beton kapubeállónak ütközött, melynek során sérüléseket szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök a 24 éves férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!