egy napon belül elfogták őket

2020.01.16. 09:28

Hárommilliót lovasítottak meg egy szabadbattyáni benzinkútról

Egy napon belül azonosították és elfogták az elkövetőket a székesfehérvári rendőrök.

police.hu, V. Varga József

Friss információk:

Tudósítónk a következő információkhoz jutott hozzá az esettel kapcsolatban: Úgy tudjuk, anyáról és fiáról van szó. A fiatalembernél tartott házkutatás során feltűnt a rendőröknek, hogy kisgyermeküket túlzottan is felöltöztették – mint kiderült: a pelenka és a rugdalózó közét bankjegykötegekkel bélelték ki. A benzinkútnál szóba álltak velünk, de nyilatkozni nem kívántak.

Előzmény:

A rendőrségre érkezett bejelentés 2020. január 13-án reggel, hogy Szabadbattyánnál a benzinkútra az éjszaka során ismeretlenek bementek, és onnan közel 3 millió forint készpénzt loptak el. A székesfehérvári nyomozók a gyors adatgyűjtés és a biztonsági kamerák felvételeinek elemzését követően, rövid időn belül azonosították az elkövetőt és segítőjét, akiket másnap el is fogtak. A lakásukon tartott kutatások során a rendőrök az ellopott pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták.

A nyomozóknak azt is sikerült rövid időn belül megállapítani, hogy az elkövetőt segítő nő a benzinkúton dolgozott, majd kellő időben az ajtót nyitva hagyta, hogy társa a pénzt az egyik irodahelyiségből ellophassa.

Az 52 éves H. Ilona és a 21 éves J. Richárd székesfehérvári lakosokat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik