azt mondják...

2019.12.22. 18:00

Lövöldözés Nádasdladányban? Utánajártunk, hogy mi történhetett

A közösségi oldalon lettünk figyelmesek arra a hírre, hogy állítólag egy Nádasdladányi férfi rálőtt a szomszédjára. Kollégánk a helyszínre sietett, a következő információk birtokába jutott.

V. Varga József

Forrás: Pixabay

Kollégánk megkérdezte Varga Tünde polgármestert, aki a megkeresésen kívül, semmit nem tudott az esetről. Annyit viszont megtudott erősíteni, hogy a régóta húzódó rossz viszonyról hallott már. Hallomásból tudja, hogy néha még egymás gazos kertje miatt is szóváltásba kerültek, eddig azonban mindig elintézték egymás között a felek. Megdöbbentette, hogy lövöldözésig fajulhatott a dolog.

A Fejér Megyei Hírlap civil tudósítója, a helyi illetőségű Siki Szabolcs sem tud az állítólagos lövöldözésről, azonban ő is hallott felőle, hogy a feltételezett lövöldöző nehéz eset, senkivel sem elégedett, aki a közelébe költözik.

Megkeresésünkre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a következő közleményt juttatta el hozzánk az ügyben:

„A 2019. december 18-án Nádasdladány, Fő utcában történt eseménnyel kapcsolatban tett bejelentés és rendőri intézkedés alapján a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított büntetőeljárást. Annak megállapítása, hogy valóban történt-e lövés, folyamatban van. A vitára okot adó körülmények tisztázása szintén az eljárás feladatát képezik. A nyomozás érdekeire tekintettel további tájékoztatást nem kívánunk adni.”

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!