biciklit tolt az úttesten

2019.12.27. 06:58

Halálos baleset: gyalogost gázoltak Polgárdiban

Polgárdi külterületén egy személygépjármű gyalogost gázolt.

police.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 7-es számú főúton Polgárdi külterületén 2019. december 26-án 22 óra körül, ahol egy személygépjármű elütött egy az úttesten gyalogosan közlekedő, kerékpárját toló férfit. Az ütközés következtében a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére, a balesettel érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben, melyet december 27-én 2 órakor feloldottak a rendőrök, így azóta zavartalanul haladhat újra a forgalom. – tudtuk meg a rendőrségtől.

Télen megváltoznak az út- és látási viszonyok, ezek lényegesen megnövelik a baleseti kockázatot, ezért még nagyobb körültekintéssel kell közlekedni. A rosszabbodó látási viszonyok miatt nagyobb figyelmet kell fordítani a gyalogosan közlekedőkre. A balesetek többsége szabálykövető magatartással, nagyobb körültekintéssel elkerülhető lehetne – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!