átadták az iratokat az ügyészségnek

2019.11.13. 15:45

Ordítottak, verekedtek a Horvát István lakótelepen – Garázdaságért felelnek

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, amelyet egy székesfehérvári és egy móri lakossal szemben folytatott.

police.hu

A nyomozás adatai szerint Székesfehérváron, a Horvát István lakótelepen két férfi hangoskodott, majd összeverekedett 2019 június 2-án délelőtt. A lakossági bejelentés alapján helyszínre érkező rendőri egységek a dulakodást már nem észlelték, azonban az egyik elkövetőt még a helyszínen találták, akit elfogtak. Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök a cselekmény elkövetésével gyanúsítható másik személyt is elfogták a közelben. Mindkét férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő. A 25 éves székesfehérvári és a 33 éves móri lakosokat a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A székesfehérvári rendőrök az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat november 13-án az illetékes ügyészségnek átadták – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!