autó és kamion ütközött

2019.11.19. 08:56

Halálos baleset történt az M7-esen Agárdnál

A baleset során az autót vezető férfi az életét vesztette.

police.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 19-én 8 óra körül az M7-es autópályán Budapest felé, Agárd térségében egy autós eddig ismeretlen körülmények között egy kamionnak ütközött és az árokba csapódott. A baleset következtében az autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesettel érintett szakaszon forgalomkorlátozás nincs, azonban lassú haladásra kell számítani – tájékoztat a rendőrség.

Kérjük vezessenek óvatosan!

Frissítés:

Rakomány nélküli nyerges vontató és személygépkocsi ütközött november 19-én reggel az M7-es autópályán, a pákozdi pihenő és Székesfehérvár között. A balesetben az autó a vízelvezető árokba vágódott, vezetője az összeroncsolódott járműbe szorult. A gépkocsi oldalát csak azután tudták megközelíteni a tűzoltók, miután a közeli fák ágait motoros láncfűrésszel levágták. Az autó sofőrjét a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból. A műszaki mentés részeként áramtalanították a járműveket és a burkolatról lesöpörték a törmeléket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!