idegesítette a zene

2019.10.16. 15:45

Szétverte a hordozható hangszórót, és a darabokkal verte meg annak gazdáját

A székesfehérvári nyomozók vádemelést javasolnak egy 39 éves sárszentmihályi lakossal szemben, aki Székesfehérváron, egy szórakozóhely előtt a sértett hangfalát összetörte, majd annak egyik elemével a földre került áldozatot megütötte, aki súlyosan megsérült.

police.hu

Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint 2019. február 16-án Székesfehérvár egyik szórakozóhelyén farsangi rendezvényt tartottak. Egy társaság férfi tagja az eseményre gurulós hangfalat vitt magával, majd az esti órákban a mulatság helyszínét elhagyva az utcán bekapcsolta a hangtechnikai berendezést, és azon zenét hallgatott.

Fotó: Police.hu

A hangos zeneszó miatt azonban összeszólalkozott egy közelben lévő férfival, aki végül odalépett hozzá, és a hangfalat kivette a kezéből, majd a földre hajította.

Fotó: Police.hu

Ezt követően a bántalmazó az összetört műszaki eszköz egyik elemét, egy alumínium rudat a földről felkapott, és azzal több alkalommal a talajra került sértettet fején megütötte, minek következtében a 48 éves férfi súlyosan megsérült.

Fotó: Police.hu

A sárszentmihályi férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók az ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!