Ami mozdítható volt, vitte

2019.10.02. 13:00

Hat hétvégi házba tört be egy férfi Rácalmáson

Az Adonyi Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki 2019 tavasza óta több rácalmási hétvégi házba tört be, ahonnan elektromos termékeket, kerti szerszámgépeket, valamint egyéb, mozdítható tárgyakat vitt el.

police.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint Rácalmáson, összesen hat hétvégi házába hatolt be 2019. március 4-e és szeptember 28-a között egy 35 éves helyi lakos. A férfi ajtó- és ablakbefeszítés, kerítésbontás és lakatlefeszítés módszerével jutott be az ingatlanokba, és azokból több százezer forint értékben tulajdonított el különféle tárgyakat – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A széleskörű adatgyűjtések és nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Fotó: police.hu

A férfit 2019. szeptember 30-án többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!