Jó, hogy nem lett nagyobb baj

2019.09.17. 14:30

Elgázolt egy táblát, majd két kocsinak is nekiment egy ittas férfi Fehérváron

Lakásán fogták el a székesfehérvári férfit.

police.hu

Fotó: police.hu

A police.hu információi szerint Székesfehérvár belterületén 2019. szeptember 16-án a délutáni órákban egy Volkswagen vezetője a Fiskális úti körforgalomba érve felhajtott egy terelőszigetre és elsodort egy közlekedési táblát. A balesetet követően tovább haladt és az úton egy forgalmi okból várakozó tehergépkocsi bal hátuljának, majd a mögötte várakozó Ford gépkocsinak ütközött. Az ittas sofőr az ütközéseket követően megállt, kiszállt az autójából és elkezdte összeszedni a letört darabokat, majd miután végzett, tovább szeretett volna hajtani. A baleset egyik részese ezt próbálta megakadályozni sikertelenül. A balesetek következtében személyi sérülés nem történt.

Fotó: police.hu

A balesetek okozóját végül a székesfehérvári rendőrök a lakásán fogták el. A 66 éves helybeli férfi vezetői engedélyét a járőrök elvették és vele szemben járművezetés ittas állapotban és közúti veszélyeztetés vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!