Tour de Hongrie 2019

2019.06.15. 08:00

Forgalomkorlátozások lesznek megyeszerte vasárnap

A kerékpárverseny ideje alatt június 16-án ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani megyeszerte.

police.hu

Forrás: Pixabay

Utolsó szakaszához érkezik június 16-án a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny. A vasárnapi záró szakaszt Kecskemét és Székesfehérvár között rendezik meg, melynek során a nemzetközi mezőny több főútvonalon és településen halad át. Az érintett közutakon a verseny ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe. Rendőri biztosítás mellett az alábbi útvonalakon kell ideiglenes forgalomkorlátozásra számítani a gépjárművezetőknek előreláthatólag 11 óra 30 perc és 15 óra között:

  • 61-es számú főút: Előszállás – Alsószentiván közötti útszakasz. A rendőrség alternatív útvonalként a Dunaföldvár – Paks – Németkér – Cece útirányt javasolja a gépjárművezetőknek.
  • 6223-as számú út: Alap – Sárbogárd közötti útszakasz.
  • 63-as számú főút: Felsőkörtvélyes – Sárszentágota – Sárkeresztúr – Aba – Székesfehérvár. A gépkocsivezetők Cece – Sáregres – Káloz – Szabadbattyán felé tudnak kerülni.
  • Székesfehérvár belterületén: Sárkeresztúri út – Szárcsa út – Széchenyi út – Várkörút – Dózsa György út – Móri út – Szent Vendel köz – Havranek József utca – Fecskepart utca – Tompa Mihály utca – Kisteleki utca – Budai út, továbbá lezárásra kerül a Szekfű Gyula utca Mátyás király körút és Benyák Bernát utca közötti szakasza, illetve az Ányos Pál utca.
  • A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!