teljesült kívánsága

2019.04.17. 18:53

Rendőrök vitték iskolába kilencedik születésnapján a fehérvári kisfiút

Rendhagyó születésnapi meglepetésként a Fejér megyei rendőrök reggel rendőrautóval otthonától az iskoláig szállították azt a kisfiút, akinek leghőbb vágya volt, hogy egyszer rendőri kísérettel mehessen az oktatási intézménybe.

police.hu

Fotó: police.hu

Rendhagyó születésnapi meglepetésként a Fejér megyei rendőrök 2019. április 17-én reggel rendőrautóval otthonától az iskoláig szállították azt a kisfiút, akinek leghőbb vágya volt, hogy egyszer rendőri kísérettel mehessen az oktatási intézménybe.

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait a gyermek édesanyja kereste meg levélben, melyben leírta azt is, hogy Bence számára egy életre szóló élményt jelentene, ha egyenruhások társaságában, rendőrautóval mehetne iskolába. A fiú a rendőri pályán képzeli el a jövőjét.

A rendőrök e jeles nap alkalmából ajándékcsomaggal is meglepték a születésnapost. A kisdiák kapott hátizsákot, melyben hasznos balesetmegelőzési felszerelések és kiegészítők is helyet kaptak – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!