zero tolerancia!

2019.03.11. 09:19

Tíz ittas járművezetőt fogtak el a rendőrök, ketten balesetet is okoztak a megyében

Ittas sofőrökkel intézkedtek Fejér megye rendőrei az elmúlt 24 órában.

police.hu

Mányról kaptak bejelentést a rendőrök 2019. március 9-én 19 óra körül egy árokba borult autóról. A helyszínre érkező egyenruhások a helyszínen megállapították, hogy az autót vezető 32 éves farkaslyuki férfi az úton haladt, amikor elveszítette az uralmát az autója felett és a bal oldali útárokba hajtott. Személyi sérülése nem keletkezett, azonban a férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett. A járőrök az ügyben szabálysértési és büntető feljelentést tettek az ittas sofőrrel szemben, amelyet a Bicskei Rendőrkapitányság folytat le.

Székesfehérvári rendőrök intézkedtek 2019. március 10-én éjfélkor egy 60 éves seregélyesi férfival, aki a 62-es számú főúton sodródott az árokba. A sofőrnél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért vérvételre előállították és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Fejér megyei rendőrök további 8 személlyel szemben intézkedtek a hétvégén, akikkel szemben szabálysértési, közigazgatási vagy büntető eljárást kezdeményeztek ittas járművezetés miatt.

Ittas vezetés bűncselekményt is megvalósíthat! Az ilyen sofőrök a felelőtlenségükkel komoly veszélynek teszik ki magukat és a közlekedés valamennyi résztvevőjét! – tájékoztat a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!