rendőrkézen

2019.02.02. 07:28

Ellopta főnöke autóját és balesetet szenvedett vele egy székesfehérvári férfi

Egy férfi a munkáltatója tulajdonában lévő gépkocsit és vasanyagokat vitt el, majd útpadkának hajtva a járműben kárt okozott.

police.hu

Forrás: shutterstock

Jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi lakossal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 31-én 15 óra 15 perc és 2019. február 1-jén 7 óra 15 perc közötti időben a férfi a munkáltatójának Székesfehérvár, Seregélyesi úti telephelyére bement, majd ott a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül egy Ford típusú gépjármű indítókulcsát magához vette. Ezt követően a járműbe helyezett több, a telephelyen lévő vasanyagot és elhajtott az ingatlanról. Sz. Sándor a vasakat eladta, majd az autóval a Toronysoron az útpadkának hajtott, mely során a járműben anyagi kár keletkezett.

A rendőrök a férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki – adja hírül a police.hu

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!