csütörtöki ráta

2018.12.28. 15:40

Fának ütközött autó és lángoló faház Velencén

Katasztrófavédelem

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó Székesfehérvár-Kisfalud és Pákozd között december 27-én. A jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett a baleset során, utasa nem volt. Az ütközés következtében a fa kidőlt, ágai a gépjármű forgalmat akadályozták. A katasztrófavédelem részéről a székesfehérvári tűzoltók nyújtottak segítséget, áramtalanították a személyautót és eltávolították a veszélyt jelentő faágakat.

A tűzjelzés értelmében a velencei Ady utca egyik faházából füst szivárgott december 27-én. A riasztást követően a pusztaszabolcsi és a székesfehérvári laktanyákból indultak el hivatásos tűzoltók, akik három vízsugárral fékezték meg a kiérkezésük időpontjában már teljes terjedelmében égő épület lángjait. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a szomszédos telken lévő ingatlanra és személyautóra. A tűzeset következtében személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!