tomboló düh

2018.12.19. 09:19

Betondarabokat dobált egy fehérvári üzlet ajtajának egy férfi

Rongálás és garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy székesfehérvári férfi ellen.

Police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai alapján a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 18-án este érkezett bejelentés arról, hogy egy székesfehérvári üzlethelyiség ajtajának felső két biztonsági üvegablakát egy férfi betondarabokkal bedobta.

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök az eset vizsgálata során beszerzett információk alapján megállapították, hogy egy pár tagjai összeszólalkoztak, és a férfi a vita hevében nagyobb betondarabokat emelt fel a földről, majd azokat a közeli üzlethelyiség bejárati ajtajának dobta, mellyel annak üvegét betörve a berendezési tárgyakban és a padozatban is kárt okozott.

Az egyenruhások a bejelentést követő fél órán belül Székesfehérvár egyik vendéglőjében igazoltatták a feltételezett elkövetőt, majd elfogták, és előállították a helyi rendőrkapitányságra. A 39 éves székesfehérvári lakos gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Fotó: police.hu

A férfi ellen rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat az illetékes ügyészségnek december 19-én átadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!