légy te a győztes!

2018.10.08. 18:30

Öveket bekapcsolni! Indul a Dunaújvárosi Nagy KRESZ Teszt

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen meghirdeti a Dunaújvárosi Nagy KRESZ Teszt elnevezésű közlekedési vetélkedőt.

police.hu

Forrás: Pixabay

A verseny legfontosabb célkitűzése a járművezetők elméleti tudásának fejlesztése és közlekedési ismereteinek bővítése.

A megoldandó KRESZ feladatok különlegessége, hogy mindegyik kérdés olyan közlekedési szituációt ábrázol, melyekkel Dunaújvárosban közlekedve találkozhatnak a járművezetők.

A verseny két részből tevődik össze, az első fordulóra bárki nevezhet, aki a versenykiírást elfogadja és regisztrál a verseny idejére létrehozott online felületen, majd kitölti a 40 kérdésből álló tesztlapot. A tesztlap kiértékelésének eredményéről a versenyző e-mailben kap tájékoztatást az online verseny befejezését követően. A második fordulóra az online tesztet kitöltők közül az első 10 legeredményesebb versenyző jut tovább, akik a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon megrendezésre kerülő döntőben bizonyíthatják KRESZ tudásukat.

A Dunaújvárosi Nagy KRESZ Teszt győztese, a Hankook Tire Magyarország által felajánlott első díjat, egy 100.000 Ft értékű gumiabroncs vásárlási utalványt, oklevelet és emlékérmet vehet át a szervezőktől. A második helyezett a Tolna-Őr Kft., míg a harmadik helyezett az dunaújvárosi Interspar Áruház díjában részesül.

A döntőbe jutott tíz versenyző a Dunaújvárosi Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági ajándékcsomagját veheti át.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!