több mint harminc tűzoltó dolgozott

2018.09.22. 07:16

Két ötszáz négyzetméteres csarnok égett Zichyújfalu és Agárd között – Frissítve

A kora hajnali órákban kigyulladt Agárd és Zichyújfalu között egy mezőgazdasági telepen két 500 négyzetméteres pelletet gyártó csarnok.

Katasztrófavédelem, Koppán Viktor Dávid

Fél négykor szombaton kigyulladt és teljes terjedelmében égett két ötszáz négyzetméteres, pelletet gyártó üzemcsarnok Gárdony és Zichyújfalu közözött. A IV-es kiemelt riasztási fokozatú tűzhöz a pusztaszabolcsi, az érdi, a sárbogárdi, a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységeknek a kiérkezést követően sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz átterjedjen a harmadik üzemcsarnokra is. Jelenleg a rajok négy vízsugárral oltják a lángokat.

 

Frissítés: 06:11

Az egységeknek a kiérkezést követően sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz átterjedjen a harmadik üzemcsarnokra is. Közben a fémvázas épületek teteje beszakadt, a bennük lévő gázpalackok felrobbantak. Jelenleg több mint harminc tűzoltó tíz vízsugárral küzd a lángok ellen.

14:45

A IV-es kiemelt riasztási fokozatú tűzhöz a pusztaszabolcsi, az érdi, a sárbogárdi, a dunaújvárosi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett több mint harminc tűzoltó hajnalra körülhatárolta a tüzet, kora délutánra pedig eloltották a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!