Kék hírek

2018.04.24. 10:13

Vádemelési javaslat az újvárosi cserbenhagyó ellen

A dunaújvárosi férfi adatai hátrahagyása nélkül távozott egy Perkáta külterületén történt baleset helyszínéről, melynek részese volt.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 47 éves dunaújvárosi lakos ellen – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. január 10-én 18 óra 20 perckor egy Peugeot típusú tehergépjárművel közlekedett a 62-es számú főúton Perkáta felől Dunaújváros irányába. Haladása során egy előzési manővert követően vészfékezett, melynek következtében a mögötte haladó Renault típusú személygépjármű a Peugeot hátuljának ütközött. A balesetet követően a tehergépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépjárművekben anyagi kár keletkezett.

Fotós: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!