Hatalmas elismerés

2018.03.22. 09:13

A dunaújvárosi Orosz Csaba György lett az év tűzoltótisztje

Az év tisztje elismerésben részesítették Orosz Csaba György tűzoltó alezredest, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság parancsnokát.

Katasztrófavédelem

Orosz Csaba (b) rengeteget tett a városért

Fotó: Zsedrovits Enikő/ Dunaújvárosi Hírlap

A szolgálatban és a civil életben hosszú időn át tanúsított helytállása, önkéntes szerepvállalása elismeréseként dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató tűzoltósági kategóriában Az év tisztje elismerésben részesítette Orosz Csaba György tűzoltó alezredest, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság parancsnokát.

Önkéntes szerepvállalása elismeréseként dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy Az év tisztje elismerésben részesítette Orosz Csaba György tűzoltó alezredest.
Fotós: Jóri András/ BM OKF

Orosz Csaba György tűzoltó alezredes 1995 szeptemberében beosztott tűzoltóként szerelt fel a dunaújvárosi tűzoltóságra, később szolgálatparancsnok-helyettesnek, majd szolgálatparancsnoknak nevezték ki. Közel négy éven át vezette a tűzoltási és műszaki mentési osztályt, 2012. április 1-jétől a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnoka.

Orosz Csaba (b) rengeteget tett a városért
Fotós: Zsedrovits Enikő/ Dunaújvárosi Hírlap

Az alezredesről bővebben a Katasztrófavédelem folyóirat legújabb elektronikus számában olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!