felhívás

2018.02.19. 12:40

Eltűnés miatt keresik Rafael Sándort – Segítsen, ha látta!

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Rafael Sándor eltűnése ügyében.

Az 56 éves enyingi lakos 2018. január 10-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt személy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 90 kilogramm, feje kopaszra borotvált. Különös ismertetőjelei a hasán lévő, körülbelül 20 centiméter hosszú műtéti heg, valamint a hátán lévő kiterjedt méretű anyajegy. Eltűnésekor barna színű bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!