erőszakos bűntett

2018.01.30. 14:28

Jelentkezzen, ha felismeri ezt a férfit!

A bicskei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához, aki érvénytelen menetjeggyel utazott, majd a földre lökte a jegyvizsgálót.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság eljárást indított hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. december 14-én 04 óra 30 perc körül a Bicske-alsó vasúti megállóhelyen szállt le a Tatabánya-Budapest között közlekedő személyvonatról, majd a peronon tartózkodó jegyvizsgálót a földre lökte. A sértett ezt megelőzően leszállásra szólította fel az őt bántalmazó személyt, mivel érvényes menetjegy nélkül utazott.

Forrás: police.hu

A bűncselekményt elkövető férfiról a vonaton lévő biztonsági kamera felvételt készített.

Forrás: police.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képeken látható személyt, tanúja volt a bűncselekménynek, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bicskei Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/566-020-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!