közlekedés

2017.11.13. 09:51

Vasárnap három ittas vezetőt kaptak el a rendőrök Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában három esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök, egy alkalommal balesetben érintett volt a gépjárművezető.

police.hu

Sárkeresztúron, a Béke utcában intézkedtek a rendőrök egy 34 éves férfival szemben 2017. november 12-én hajnalban. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján, nem sokkal korábban Kisláng területén egy személygépkocsival vízelvezető árokba hajtott, majd a gépjárművel a helyszínről otthonába távozott. A járőrök igazoltatták a gépkocsi kincsesbányai vezetőjét, akivel szemben az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították és vezetői engedélyét is bevonták.

A járőrök Velence külterületén ellenőriztek egy 32 éves váli férfit 2017. november 12-én hajnalban, aki egy személygépkocsival vett részt a közúti forgalomban úgy, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

A dunaújvárosi körzeti megbízottak 2017. november 12-én este Rácalmáson, a Martinász utcában ellenőriztek egy Iveco típusú tehergépjárművet, valamint annak vezetőjét. A gépjármű 34 éves sofőrjével szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek bekövetkezésének kockázata nagymértékben megnő, amennyiben a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztanak. Az ittas járművezetők nem csak saját magukat teszik ki veszélynek, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is, ezért kérjük, hogy amennyiben alkoholt fogyasztottak, ne üljenek a volán mögé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!