Baleseti összefoglaló

2017.10.04. 09:56

A földön fekve, magatehetetlenül találtak a 84 éves nőre!

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2017. október 3-án 15 óra körül egy nő tett bejelentést arról, hogy Székesfehérváron, egy Szabadságharcos úti lakásban egyedül élő és segítségnyújtásra szoruló 84 éves asszonyt sehogy sem tud elérni. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek. A rendőrök a lakás ajtaját kinyitva, annak egyik szobájában, a földön fekve megtalálták a magatehetetlen helyi lakost, aki zavartan viselkedett és csak többszöri kérdésre tudta elmondani, hogy elesett és nem tudott felállni. Az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálatot, akik további egészségügyi ellátása céljából kórházba szállították az asszonyt.

A gárdonyi rendőrök 2017. október 3-án este Agárdon, a Gallér utca és a Sólyom utca kereszteződésénél egy földön fekvő, magatehetetlen férfira lettek figyelmesek. A járőrök hiába próbálták a 46 éves férfival felvenni a kapcsolatot, ő nem reagált, eszméletlen állapotban volt, ezért a rendőrök biztonsági intézkedés keretében azonnal mentőt hívtak a helyi lakoshoz, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!