Frissen Fejérből

2022.02.26. 07:16

Borús időre számíthatunk szombaton Fejér megyében

A hőmérséklet ma Fehérváron 9 és -1 fok között alakul.

köpönyeg.hu

Forrás: pixabay

Eleinte mindenhol erősen felhős lesz az ég, majd az ország északnyugati felén szakadozik a felhőzet, kisüt a nap; de az ország délkeleti felén egész nap felhős lehet az ég. Esetleg kisebb zápor fordul elő. Erős lehet az északi, északkeleti szél. 6-11 fok lesz - tájékoztat a köpönyeg.hu.

Erős hidegfronti hatás terheli szervezetünket, mely leginkább a szív-és érrendszeri megbetegedésben szenvedőket és időseket viselheti meg, de mindenki számára megterhelő lehet. Az arra érzékenyek feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. A megfigyelések szerint a frontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is növekedhet. Az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet és a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!