igazi téli hideg

2018.02.20. 18:18

Jobb ha felkészül – Szerdán is szakadni fog a hó Fejér megyében

Kedden intenzív havazásra ébredt megyénk, és az időjárás előrejelzés holnapra sem ígér mást.

feol.hu

Kedden hajnal óta változó intenzitással havazik az ország döntő részén. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hóhelyzet miatt adott ki figyelmeztetést Magyarországra egészen szerda éjfélig. A met.hu előrejelzése szerint Székesfehérváron 0 fok körül alakul majd a hőmérséklet. Szerdán ismét havazásra számíthatunk, a hótakaró további 2 centiméterrel is vastagabb lehet.

Előfordulhat, hogy napközben az előre jelzetthez képest jelentősen változik az időjárás, ezért mielőtt hazaindulnánk a munkából, tájékozódjunk az aktuális időjárásról és az utak állapotáról.

Csodaszép hótakaró borítja a Fehérvárcsurgói kastély kertjét Fotó: Pesti Tamás

Az otthonunk és lakókörnyezetünk közelében rendszeresen takarítsuk el a lehullott havat és gondoskodjunk a jégmentesítésről.

Aki bajbajutott járművet lát, vagy segítségre van szüksége, hívja a 112-es segélyhívó számot. A téli időjárással kapcsolatban kísérjék figyelemmel a hatóságok közleményeit! A megváltozott útviszonyokra való tekintettel vezessenek óvatosabban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!