Fókuszban a fejlődés

2023.08.13. 11:30

Vezérigazgatót vált az Ikarus

Az Ikarus cégcsoport bejelentette: 2023 őszétől új vezérigazgató irányítja a vállalatot.

Hajdú Marianna

Fotó: FMH-archív / Fehér Gábor

Az átalakulás célja a további növekedés és fejlődés elősegítése, valamint a dinamikus alkalmazkodás a piaci kihívásokhoz – adta hírül a magyarbusz.info
Az új vezérigazgató, Fehér Roland a Rába Járműipari Holdingtól érkezik az Ikarushoz, aki a korábbi vezérigazgatót, Tankó Zoltánt váltja le tisztségéből.
Fehér Roland műszaki végzettséggel és több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autó- és repülőgép-alkatrész gyártás területén. Feladatai közé tartozik az Ikarus cégcsoporthoz tartozó vállalatok működésének racionalizálása, a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítése, az Ikarus márka értékesítési portfóliójának átalakítása, valamint az új stratégiai irányok megvalósításához szükséges tőkeerős technológiai partnerek megtalálása és bevonása.

Az Ikarus vezetősége bizakodik Fehér Roland vezérigazgatói munkájában, és reménykedik abban, hogy a vállalat további növekedést ér majd el mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten. A cégcsoport szerint Fehér Roland kihívásokkal teli feladatok elé néz, de szakmai tapasztalata és elkötelezettsége alapján biztosítja majd, hogy az Ikarus a jövőben is sikeresen működjön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában