Székesfehérvár, Polgárdi, Enying

2023.02.15. 15:00

Ingyenes pénzügyi navigátor és kihelyezett tanácsadás

A Magyar Nemzeti Bank irodahálózatának Székesfehérvári Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája továbbra is várja a megkereséseket ingyenes pénzügyi tanácsadói szolgáltatásaira.

V. Varga József

Akár hitelről, biztosításról vagy bármilyen más pénzügyi termékről legyen szó, mielőtt döntést hoz, forduljon hozzájuk bizalommal: segítenek a tudatos választásban. Pénzügyi panaszok vagy jogsérelmek esetén is segítséget nyújtanak a szolgáltatóval való kapcsolatfelvételben, a panaszlevél szakszerű elkészítésében.

A székesfehérvári iroda ügyfélfogadási időben (hétfő és csütörtök 9–15 óra, szerda 11–17 óra) személyesen, valamint telefonon, elektronikus és postai úton is fogadja az érdeklődőket (Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 18., I. emelet 202.; 06-20-402-9669; [email protected]). Személyes megkeresés előtt javasolt időpontot egyeztetni.

Kérdése vagy panasza van a bankjával, biztosítójával kapcsolatban? Nem tudja, hogyan kellene megírni egy hatásos levelet? Hónapok óta húzódik az ügyintézés? Szeretne pénzügyi döntései előtt egy pártatlan szakértővel is konzultálni? A Pénzügyi Navigátor tanácsot ad, segít a levelek, kérelmek, beadványok elkészítésében. Személyre szabottan segít eligazodni a pénzügyek világában.

Az MNB Székesfehérvári Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája kihelyezett ingyenes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadást tart február 24-én, pénteken 9 és 15 óra között Polgárdiban, a városi könyvtárban (Kossuth utca 128.), valamint február 28-án, kedden ugyancsak 9 és 15 óra között Enyingen, a művelődési házban (Bocskai út 1.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában