Az igénylés menetével kapcsolatban többféle alternatíva közül választhatnak

2023.01.11. 17:00

Az év bármely részén igényelhetik az idősek a támogatást

Néhány nappal ezelőtt már megírtuk, hogy a székesfehérvári önkormányzat 2023-ban is biztosítani szeretné a fehérvári nyugdíjasoknak a 7500 forintos támogatást, amennyiben igénylik azt.

Déri Brenda

Illusztráció

Forrás: Pexels.com

Várható volt, hogy a bejelentés után nagyon sokan szeretnék igénybe venni az egyszeri támogatást, amelyre egészen 2023 decemberig minden 65. életévét évet betöltött időskorúnak lehetősége van. Az sem akadály, ha valaki csak évközben tölti be ezt az életkort, ő ugyanúgy igényelheti az év hátralévő részében. 

Az igénylés menetével kapcsolatban többféle alternatíva közül választhatnak az idősek. Habár a polgármesteri hivatal jelenleg felújítás alatt áll, az igénylőlapot ott is kikérhetik január 9-e óta, leadni pedig az ott található gyűjtőládában tudják.  Ezentúl online, e-papír formájában is letölthetik, majd azt kitöltve beadhatják ugyanazon a felületen. 

Információnk szerint kedd délig összesen 1759 kérelmet nyújtottak be, melyek közül 1440 darabot a városházán található gyűjtődobozba dobtak bele. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában