Ingatlanbazár

2022.04.03. 08:00

A hét ingatlana: valódi luxus Velencén, 399 millióért!

Ízléses, a modern és az antik bútorokat ügyesen ötvöző beltérbe kaphatunk bepillantást Velencén. Az eladásra szánt ingatlanba a többségünk másképp nem “jut be”. Nézelődni, álmodozni viszont szabad…!

Ingatlanbazár

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Velencén, a természet ölelésében, teljes panorámában, az autópályától néhány percre, csendes mellékutcában, 2020 év végére épült meg ez a 4 autóbeállóval, 2 autónak tágas garázzsal, teraszokkal körül ölelt 70 nm-es nappalival, 2 teljesértékű lakosztállyal, vendégszekcióval, borospincével, okosotthonnal, közösségi és kiszolgálóhelyiségekkel rendelkező, automatizált, fogyasztásoptimalizált, igazán magas életérzést nyújtó, minőségi otthon. [...] A jól átgondolt tervezést többek között a nappali 4 méteres belmagassága, a lakosztályok jó elkülönítése, saját, méretes fürdővel és gardróbbal ellátása, közösségi terek, a garázsból és konyhából is megközelíthető kamra létrehozása, panorámát maximálisan kihasználó fordított élettér kivitelezése és szinte minden helyiséghez tartozó óriási teraszkapcsolatok bizonyítják.”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában