Szponzorált tartalom

2021.12.05. 11:52

Hófehér, elegáns otthon Fehérváron, visszabérléssel eladó!

Kifejezetten gusztusos otthon került ki a megyei ingatlanpiacra. A 126 nm-es otthonba akár most is szívesen beköltöznénk. A hirdető azonban jelzi, szívesen visszabérelné a lakást az új tulajtól. Befektetés és egy otthon ígérete! Ja, és még a gigantikus teraszt meg sem említettük!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Fejér megye, Székesfehérvár, Víziváros 126 nm-es lakás eladó. A modern kivitelezésű ingatlan 2017-ben épült 4 lakásos társasház 2. emeletén, az emelet egyedüli lakásaként helyezkedik el. Tágas, napfényes amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, külön WC ? mosókonyha található benne, valamint tartozik hozzá egy 34 nm-es fedett terasz. Az összes szoba rendelkezik erkély ajtóval, mely által a teljes lakás körbe napozott. 

 

Az otthon melegét elektromos fűtés biztosítja H tarifával, padlófűtéses hő leadással, valamint hűtő fűtő klímával felszerelt. A nyílászárók redőnyökkel ellátottak, melyek közül négy távirányítóval működtethető. Riasztóval felszerelt. Parkolás a társasház udvarán megoldható, közterületen ingyenes, igény esetén garázs vásárolható az ingatlanhoz. A beépített konyhai gépeket, különálló hűtőt, bútorokat, smart LED tv-ket is tartalmazza a vételár. Az ingatlan a tulajdonos visszabérelné, így befektetésnek is kiváló lehetőség! [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában