Szponzorált tartalom

2021.05.04. 11:51

Ezt keressük leginkább az Auchan-ban online!

Az online vásárlás minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot napjainkban. Nem csak kényelme, hanem biztonsága is mellette szól, s ez akkor sincsen másként, ha az Auchan ajánlatairól van szó. Az egyébként hatalmas alapterületen elterülő, árukkal zsúfolásig telt üzletlánc tagjai a kiszállítás kényelmét is lehetővé teszik az érdeklődők számára.

S hogy melyek a legnépszerűbb termékcsoportok, amik kapcsán a vásárlók az online rendelést választják? Mi iránt érdeklődnek a legtöbben a tavasz közepén, közeledve a nyári hónapokhoz? Cikkünkben ennek járunk utána.

A vonatkozó keresési információk alapján elmondható, hogy a hagyományos élelmiszer beszerzésen túl a tartós fogyasztási cikkek kapcsán is sokan választják a webes rendelés előnyeit. Alapvetően tény, hogy az aktuális helyzet rányomta a bélyegét vásárlási szokásainkra, és manapság még azok is előszeretettel választják az online vásárlást, akik egyébként órákig szeretnek az üzletekben nézelődni.

Fókuszban az otthon kényelme

A mai kor embere rendkívül sok időt tölt otthon. Ebben az aktuális helyzet és a biztonság iránti vágy egyaránt szerepet játszik. Az akarva-akaratlanul kialakult szabadidőben egyre többen döntenek az otthon felújítása, átalakítása mellett. Nem véletlen, hogy az Auchan kínálatában is sokan érdeklődnek a lakberendezési tárgyak, vagy például a jakuzzi iránt. A luxus érzetét keltő, ám ma már teljesen átlagosnak számító szaniter remek választás mindazok számára, akik kedvelik a víz közelségét és a wellness élményét.

Gőzerővel készülünk a nyárra

Alakuljon bárhogy is életünk, a tavasz megállíthatatlanul elérkezett. Az otthont övező környezet plusz életteret biztosít, így a kertépítés, a kertészkedés is fókuszba került. A terasz kialakításakor a napernyő, a napozóágy elmaradhatatlan. Ezek egyébként a kerti medencék mellé is ideálisnak bizonyulnak, ha otthon élveznénk a napsütés és a fürdőzés kínálta lehetőségeket.

A mobiltelefonok változatlanul népszerűek

Ha sorra vennénk azokat a termékeket, melyek változatlan keresletnek örvendenek, akkor a mobiltelefonok valószínűleg a vezető helyek egyikét foglalnák el. Vannak, akik kedvenc márkájuk új modelljeit azonnal magukénak szeretnék tudni, mások mobilhasználati szokásaik szerint válogatnak az aktuális kínálatból. Elképesztő fényképeket készíthetünk a korszerű készülékekkel, nagy tárhelyet tudhatunk magunkénak, sőt, ma már a minőségi videók megalkotásának sem szab határt a mobiltechnológia. A fejlődéssel egyidejűleg még mindig kereslet tapasztalható a korábbi típusú, nyomógombos eszközök iránt. Az idősebb korosztály körében népszerű mobilokra szintén sokan adnak le megrendelést. Ráadásul a mobiltelefonokkal online vásárlás során nehéz mellélőni, hiszen egy-egy készülékre vonatkozó információk bárhol elérhetőek a világhálón.

A home office gyakoribb, mint valaha

A home office világát éljük. A biztonság iránti igény mellett ezt az egyre szaporodó, online is végezhető munkakörök teszik lehetővé. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az elmúlt másfél évben igencsak megnövekedett a kereslet a laptopok, számítógépes kiegészítők, és a különféle nyomtató típusok iránt. Otthoni használatra a tintapatronos nyomtatók a leginkább keresettek, ráadásul korrekt áron kínál ezekhez patronokat is az Auchan. Legyen szó bármilyen számítógépes eszközről, az otthoni munkavégzést megkönnyítő készülékekről, az áruházlánc kínálatában mindenki megtalálhatja a számára ideális márkát, árkategóriát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában