szponzorált tartalom

2019.09.05. 14:55

Megbízható székhely Fejér megyében

Székesfehérvár jelentős igazgatási-, szolgáltatási- és ipari központ, mely hatalmas tőkevonzó képességgel rendelkezik.

Az itt lévő lehetőségek hazánk vezető székhelyszolgáltatója, a LOGOSZ cégcsoport figyelmét is megragadta, aki irodát is nyitott a városban, hogy széleskörű szolgáltatásaival segítse az itt működő 12 000 vállalkozást. Székesfehérvár a Financial Times csoporthoz tartozó fDi Magazine értékelése szerint tavaly a gazdasági potenciál és a befektetői környezet kategóriákban is bekerült a tíz legjobb európai mikrovárosba. A város jelentőségét az is mutatja, hogy az országban működő 10 legnagyobb cég közül 4 Székesfehérváron tevékenykedik, illetve, hogy a városban található 7 ipari park.

A LOGOSZ cégcsoport elsődleges profilja a székhelyszolgáltatás. Minden cégalapításkor kötelező székhelyet megjelölni, mely bejelenthető saját tulajdonú ingatlanba, így saját lakásba is. Elsőre ez tűnhet a legkézenfekvőbb megoldásnak, de sok problémát okozhat. A székhelyen, jelen helyzetben a saját otthonában, folyamatosan kell olyan személynek tartózkodnia, aki jogosult a cég hivatalos leveleinek átvételére. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal akár egyetlen át nem vett levél esetén is megszüntetheti a cég adószámát. Ezen kívül végrehajtás alkalmával, a székhelyen található értéktárgyakat a végrehajtó lefoglalhatja, ami magán lakás esetén meglehetősen kellemetlen.

Mindezek miatt érdemes inkább székhelyszolgáltatás igénybevételét választani. Feltéve, ha még nincsen cége, akkor a LOGOSZ cégcsoportnál kedvezményes csomagáron intézheti cégalapítást és székhelyszerződés megkötését egyszerre. A LOGOSZ cégcsoport székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén garantálja, hogy a cég küldeményeit mindig átveszik, kérelem ellenében elektronikus formában továbbítják a hivatalos leveleket és a jogilag meghatározott dokumentumokat a helyszínen rendelkezésre tartják. A székesfehérvári irodában a cégcsoport bármely irodájának címére köthető székhelyszerződés és az ügyfelek kényelme érdekében a LOGOSZ vállalja, hogy a cég leveleit továbbítja a székesfehérvári irodába, hogy helyben átvehetőek legyenek. A cégcsoport a felsoroltakon kívül megkereshető cég adásvétel, cég módosítás, kézbesítési megbízás vagy akár bélyegző rendelés ügyében is.

A LOGOSZ törekszik arra, hogy minden aktuális és változó törvényi szabályozásnak folyamatosan eleget tegyen, mely alól az IM rendelet sem kivétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában