Vesd bele magad!, Vidék kaland, Virtuális falu

2019.01.14. 13:26

Vidéki élet, fiatalok vidéken – Elindul a Vidéki élet, fiatalok vidéken nevű program

Az Agrya Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – partnereivel és támogatóival együttműködve – elindítja a Vidéki élet, fiatalok vidéken című programcsomagját, melyben három program kapott helyet.

V. Varga József

A projektek a Vidéki élet, fiatalok vidéken programcsomag részei. Gyerekek az Úrhidai Gazdatáborban

Fotó: FMH Archív

Az első a Vesd bele magad! program, amely kisgyerekes családoknak elérhető szemléletformáló vetőmagosztási akció; a második a Vidék kaland program, amelyen keresztül városi fiatalok ismerkedhetnek meg a gazdák mindennapjaival, munkájával; a harmadik pedig a Virtuális falu program, amely kistelepülési ifjúsági közösségek tevékenységéhez nyújt támogatást. A programcsomag elindítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az Agrárminisztérium (AM) anyagi támogatással, az Agrármarketing Centrum szakmai támogatással segíti.

A projektek a Vidéki élet, fiatalok vidéken programcsomag részei. Gyerekek az Úrhidai Gazdatáborban
Fotó: FMH Archív

A programcsomagot és a kapcsolódó pályázati felhívásokat január 17-én, csütörtökön 10 órakor mutatják be, illetve hirdetik meg a budapesti a Park Inn Hotelben. A sajtótájékoztatón részt vesz Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár (Emmi), Viski József, a vidékfejlesztésért felelős államtitkárság helyettes államtitkára (AM), Mikula Lajos, az Agrya ügyvezető elnöke és Giczi Gergely, az Agrármarketing Centrum ügyvezető-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában