Hirdetés

2018.02.08. 08:00

Online gyorskölcsön népszerűségének titka (x)

Az online gyorskölcsön mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend, valószínűleg könnyed ügyintézésének köszönhetően. A mai világban egyre több családnak van szüksége arra, hogy bizonyos időközönként váratlan kiadásaikra megoldást találjanak. A váratlan kiadások közül gyakori egy elromlott hűtőszekrény, egy televízió, de sokszor a gyerekek iskoláztatása is járhat váratlan költségekkel.

Gyakoriak az osztálykirándulások is, amelyek közül a külföldi utak ára nem túl olcsó. Ezekre a helyzetekre tökéletes megoldást nyújt a kölcsön. A Hitelmindenkinek oldalán sok fontos információt megtalálunk a gyorskölcsönökkel kapcsolatban.

Az online gyorskölcsön már bárki számára elérhető

Ma már nem akadály az sem, ha valaki szerepel a BAR listán, hiszen ha azóta tartozását kiegyenlítette, sok pénzintézet még így is folyósítja a kölcsönt. A bankok számára egy dolog fontos, hogy biztosított legyen számukra az, hogy a hitel visszafizetésre fog kerülni. Ennek érdekében az ügyfelek pénzügyi helyzetét alaposan ellenőrzik, hiszen fontos, hogy a kihelyezett hitel törlesztőrészletet minden hónapban rendezve legyen. A különféle hitelek elérhetők a weboldalon is, amelyek közül most párat kiemelnénk.

Mire jó a kölcsön és kik igényelhetik?

Az egyik legfontosabb feltétel a megfelelő fedezet. Ilyenkor a pénzintézetek vizsgálják a kölcsönfelvevő teljes anyagi helyzetét, amely mindenfajta kiadásra kiterjed. Amennyiben a hitelkérelem teljesen megalapozott és látják, hogy a hitel visszafizetésre kerül, úgy nagyon gyorsan folyósítják a kölcsönt.

A téli időszakban sokan azért fordulnak a pénzintézetekhez segítségért, mert olyan mértékű gázszámlát kapnak a szolgáltatótól, amelyet egy összegben képtelenség lenne kifizetni. Ilyenkor segítenek ezek a konstrukciók. A Cofidis, a Provident is olyan gyorsan kiutalja a kölcsönöket, hogy nem kell attól tartani, hogy a fizetési határidő lejár a csekkeken.

Gyorskölcsönt akár jövedelemigazolás nélkül is fel lehet venni

Nagyon sokszor kedvezményes akciókkal is kecsegtetnek a pénzintézetek, sőt olyan termékeket is kínálnak, amelyekhez nem kérik a jövedelemigazolásokat. Ebben az esetben viszont számolni kell azzal, hogy esetleg a THM mutató némileg magasabb lesz, azaz picivel többet kell majd fizetnünk a hitelért. Akinek viszont azonnal pénzre van szüksége és nincsen jövedelemigazolása, az bátran élhet a kínálkozó lehetőséggel.

Az online gyorskölcsön a szabad felhasználása révén vált ismerté és elismerté a családok körében. Sok esetben a szeptemberi beiskolázás terheli meg a családokat anyagilag, hiszen az iskolák számtalan követelményt támasztanak, ami a tanszerek és taneszközök beszerzését illeti.

Nem minden családban tudják megoldani, hogy egyik pillanatról a másikra akár + 20 000 forintos kiadással is számoljanak. Jelenleg a nyári időszak az, ami talán jobban megterhelheti a családokat, hiszen elérkezik a nyaralások ideje. Ha családjukkal tengerpartra szeretnének utazni, akkor annak sincsen akadálya, hiszen a kölcsön konstrukciók ezt is lehetővé teszik.

Miben segíthet még a kölcsön

Több pénzintézetnél is nézzük meg milyen THM mellett vagy milyen akciós lehetőségekkel kínálják a kölcsönöket, hiszen az is elképzelhető, hogy egy nagyon olcsó tengerparti nyaralást már most le tudnak foglalni. Még az sem kizárt, hogy a hitel visszafizetésének költsége mellett így is olcsóbb nyaralásra tesznek szert, mint ha később fizetnék azt ki, mondjuk utazás előtt egy hónappal.

Év elején minden utazási iroda kedvezményes lehetőségeket kínál a családok nyaralására, amelyet tényleg érdemes is kihasználni. Némely ügynökség még a kölcsön ügyintézésében is tud segíteni, ilyenkor érdemes ezzel a lehetőséggel élni. Ha azonban mi magunk szeretnénk felvenni a kölcsönt, akkor időben adjuk le igénylésünket. Online módon vagy akár egy videós adategyeztetéssel is felgyorsíthatjuk a gyorskölcsön felvételét.

Mindig nézzünk utána, hogy mely banknál a legegyszerűbb a hitelfelvétel, hiszen annál gyorsabban fogunk hozzájutni a pénzhez is. Igyekezzünk minden fontos dokumentumot időben beszerezni akár még hitelfelvétel előtti hónapban, hiszen akkor már tényleg nem marad más hátra, mint kitölteni az igénylést és várni a pozitív elbírálást majd a gyors kölcsön kiutalást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában