Lakberendezés

2017.10.19. 10:30

Ha nem kávéfőző, akkor akvárium

Az újrahasznosítás talán legizgalmasabb része, mikor a lakás hangulatosabbá tételéhez készülnek teljesen egyedi, átalakított tárgyak.

Kocsis Noémi

Akváriumnak, terráriumnak is alkalmas a tea, vagy kávé melegen tartására használt edény - itt éppen hal nélkül

Forrás: Pinterest

Az anyu régi pólójából (alul végig bevarrva, elöl középen felhasítva-beszegve, s némi színes farkasfoggal díszítve) ovis zsák, a mozis popcornos dobozból (színes papírral végig befedve) jelmezsisak, vagy mély játékoskapszli, a hiányos puzzle lefóliázott elemeiből nyaklánc, a közönséges rongyszűnyegből óriás bevásárlószatyor és még sorolhatnánk a mostanában látott remek recycling-ötleteket. Az újrahasznosítás minden korábbinál nagyobb – és hasznosabb! – trend, érdemes a lakberendezésben is alkalmazni, mert fantasztikus egyedi tárgyakat alkothatunk így az otthonunkba.

Akváriumnak, terráriumnak is alkalmas a tea, vagy kávé melegen tartására használt edény – itt éppen hal nélkül
Forrás: Pinterest

Minket ezúttal egy nagyobb méretű, átlagos teavíz-melegítő háztartási kanna átalakulása ihletett meg. Az alaposan kisúrolt és fertőtlenített kannába apró vízi világot rendeztek be, kis halakkal, néhány növénykével. Miután felül a kanna korábban is könnyen nyitható volt – ráadásul a széles nyíláson át egyszerűen megtölthető az akvárium tárgyaival – a továbbiakban sem probléma a tisztántartás, vagy az új családi uszonyos kedvenc etetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában