Zenés összejövetelre várják az érdeklődőket

2024.05.16. 11:30

Újabb összefogás Béciért!

Ismét gyűjtést szerveznek Mátyásdombon a leukémiás kisfiú, Szabó Béci kezelésére. Az esemény egyik szervezője, Jakabné Szilvia többedmagával készül a jeles eseményre, aki maga is szívén viseli a kislángi gyermek sorsát.

Kecskés Zoltán

Szabó Béci még csak 12 éves, de sajnos nagy csatát vív az élettel!

Fotó: Jakabné Szilvia

Ezúttal a mátyásdombi művelődési házban tartanak jótékonysági retro discot, melynek bevételéből a 12 éves kisfiú gyógyulását támogathatják mindazok, akik eljönnek. Jakabnétól megtudtuk, hogy néhány héttel ezelőtt Béci újra kórházba került, de erőt véve magán jelen volt a Horváth Karolina által szervezett Tavaszi Tánckavalkádon, ahol boldogan nézte és videózta húgát, ahogy táncolt.

– Mint azt sokan tudják, egy évvel ezelőtt segítettünk egy kislángi nagybeteg kisfiúnak Szabó Bécinek, aki még csak 12 éves, de sajnos nagy csatát vív az élettel!  Bécinek leukémiája van, amit gyógyszerekkel és kemoterápiás kezeléssel gyógyítanak! A kezelés végeztével úgy tűnt, hogy minden rendben van, az eredményei jók lettek és már csak a fenntartó kezelésekre kell mennie. Sajnos azonban egy ideje Béci nagyon fájdította a lábát, így nagymamája elvitte egy alapos kivizsgálásra, amelyből kiderült a comb csont elkopott és az ízületek is eléggé elgyengültek! Így Béci elektromos székkel tud csak járni hosszabb távon! Ezért a kislángi általános iskola SZMK-ja a mátyásdombi önkormányzat és a Mátyásdombi Kölyök és Darts Klub együttes erővel úgy döntött, hogy ismét segíti Bécit. Várunk mindenkit a május 18-i retro discoba, a kapunyitás 21 órakor lesz. A jó hangulatról két kislángi fiatalember gondoskodik, Erdei Zoltán és Burai Gergely! Aki szeretne segíteni Bécinek az jöjjön és bulizzon egy jót vagy ha csak egy belépő árával tud segíteni azt is megteheti. Ez a kisfiú egy harcos egy hős és mi nem engedjük el a kezét, vele együtt harcolunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában