Élettel telt meg a főtér, majd leszállt az est..

2024.05.25. 07:32

Hello Marton: Megalapozták a hangulatot az első estén! (videóval!)

A blues és rock kedvelői megtöltötték a Martonkult rendezvényudvarát a Hello Marton nyitóestéjén. Fogyott a folyékony kenyér, a hot-dog, a pecsenye és a sült kolbász is.

Kecskés Zoltán

A Takáts Tamás Blues Band nyitotta meg Martonvásár kétnapos fesztiválját.

Fotó: Kecskés Zoltán

Takáts Tamás Blues Band koncertje nyitotta meg Martonvásár kétnapos fesztiválját a nagyszámú közönség előtt, ahol olyan ismert slágerek, mint a Pocsolyába léptem örök klasszikus is felcsendült. 

Ezt követően az öröm pillanatait néhány percre felváltották a könnyek. Az emlékezés virágait helyezett el ugyanis Horváth Bálint alpolgármester, polgármester-jelölt Kozma Milos házigazdával közösen a színpad melletti emlékműnél. Bencsik Sándor "Samu" a P.Mobil gitárosa – aki a vidéki városba kezdte anno karrierjét –, illetve Provoda Jodes előtt tisztelegve, aki ugyancsak a vidéki város zenei életének megkerülhetetlen alakja volt.

Megemlékeztek Bencsik Sándor "Samuról" a P.Mobil gitárosáról is.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

Aztán a szomorúság helyébe ismét a jó kedv lépett, amely egészen késő estig kitartott, köszönhetően a Lord és a  Paradicsom együttes fantasztikus koncertjének, akik szintén kivágták azt a bizonyos magas C-t!

A Lord zenekara is fantasztikus hangulatot teremtett. 
Fotó: Kecskés Zoltán

Egészen elképesztően csodás volt, amikor leszállt az est, a kezek a magasba emelkedtek és a közönség pedig együtt énekelt a bandákkal hihetetlen buli hangulatot teremtve. 

Micsoda hangulat volt, a tér megtelt élettel!
Fotó: MartonKult

Nyugodtan mondhatjuk felejthetetlen nyitó nap volt, de szerencsére ma jön a folytatás, méghozzá hasonlóan ütős előadókkal és programokkal: zenekuckó, vásár, örömfőzés, ismert fellépők és táncosok színesítik majd a műsort. Este pedig Baby Gabi, Irigy Hónaljmirigy, az Első Emelet és a fesztivál zárásaként az Arató disco szórakoztatja az érdeklődőket egészen kifulladásig. 

A pénteki nap zárásaként a Paradicsom zenekar is színre lépett.
Fotó: MartonKult

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában