A váli szomszédom kerestetik...

2024.03.07. 15:40

Hova tűnt a gólyám?

Meg mertem volna esküdni, hogy örül nekem, de kezdek már kételkedni. Tegnap megjött, és ahelyett, hogy gyorsan üdvözöltem volna, lefotóztam volna, ültem a számítógép előtt és ütöttem a billentyűzetet. Később kimentem a házam elé, de már hiába... Vajon hova tűnt a a szomszédom, a cimborám?

Kecskés Zoltán

Tegnap még ott volt, ma már nem láttam a Rákóczi utca és a Tordasi út sarkán lévő fészeknél. Hova tűnhetett?

Fotó: Olvasó

Kerestem, kutattam, sőt még egy „figyelőegységet" is ráállítottam, de semmi, ma már senki sem látta. Töprengek: vajon most az elmaradt címlapfotó miatt mérges, vagy a hirtelen jött lehűlés kavarta össze? Pedig esküszöm, én próbáltam jó haverja lenni, hiszen amíg ő kirándulgatott, addig én itt voltam az eltelt párszáz napban is és vigyáztam lakhelyére, sőt, pontosan úgy hagytam, ahogy volt, mert tudom rigolyás rá. Pedig aztán a múlt is ideköti, valóságos celeb már a faluban, a kisebbektől a legnagyobbakig mindenki figyelte élete fontosabb mozzanatait. Sok kép készült róla, amikor például a szemünk előtt csípte fel a jövendőbeliét, ahogy  turbékoltak, vadásztak a váli víz partján. Reméljük, hamarosan előkerül, hogy elmondhassam az egyik ismerősöm mégis csak  lencsevégre kapta...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában