Gazdikereső

2024.03.18. 10:00

Baka, Beni, Mimó, Dottie és Geri – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ma ismét hoztunk öt négylábút, akik az ASKA menhely lakói. Kedvesek, bújósak és csak a megfelelő gazdira várnak.

Déri Brenda

Baka

Fotó: Bakos-Kapasi Zsofi

Baka egy fiatal kan kutya, aki vélhetően tavaly június elején született. Nagyon kedves, békés és türelmes természet. Jól sétál pórázon és szereti a gyerekeket, így kiváló családi eb lenne. De a kutyaiskola azért ajánlott. 

Beni
Fotó: Bakos-Kapasi Zsofi

Beni egy kis termetű két és fél éves legény. Kedves, bújós és csendes, lakásba is ideális választás. Ő is jól sétál pórázon. Jelleméből adódóan kezdő kutyásoknak is bátran ajánlják. 

Mimó
Fotó: Bakos-Kapasi Zsofi

Mimó becsült kora szintén két és fél év. Egy kistestű fiúcska, aki az elején nagyon félénk volt, de ahogy telt az idő úgy oldódott és mára már bújóssá vált. Egyre inkább nyit az emberek felé. Más kutyusokkal is jól kijön. 

Dottie
Fotó: Bakos-Kapasi Zsofi

Dottie egy másfél éves leányzó. Nagyon emberközpontú, így imád az emberek közelében lenni. Más kutyákkal egyelőre hadilábon áll, ezért inkább oda ajánlják, ahol nincs másik kutya. Ettől eltekintve, akár kezdő gazdinak vagy családnak is jó társa lenne. 

Geri
Fotó: Bakos-Kapasi Zsofi

Végül pedig Geri, aki egy ivartalanított dalmata jellegű keverék. A becslés szerint 2019 októberében született. Az ASKA önkéntesi szerint ő tipikusan egy olyan eb, akire, ha valaki ránéz egyből jobb kedve lesz, mert mindig vidám. Már 3 éve a menhelyen él, így nagyon megérdemli, hogy végre szerető gazdija legyen. Kora ellenére kajla és bújós.

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában