Alig maradt idő!

2024.02.09. 20:00

Vasárnapig tart a jótékonysági akció Melissza megsegítésére

A Ferencvárosi Torna Club és az Adni Jó Kupa Baráti Kör is csatlakozott a kislángi kislány gyógykezelésére indított jótékonysági akcióhoz. Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a semmiből derült ki, hogy a Surányi család nagyobbik lánya agydaganatos.

Kecskés Zoltán

Melissza az FTC által felajánlott labdával.

Fotó: A család

Több hónapja küzd a kislángi család a 14 éves Melissza gyógyulásáért. A kislány már 25 sugárkezelésen van túl, a daganat ugyan zsugorodott, de nem tűnt el, sőt a haja is elkezdett kihullani.  A szülők minden erejükkel segítenek lányuknak, de végesek a tartalékaik, éppen ezért egyre többen sietnek a segítségére.

– Nagyon hálásak vagyunk minden segítségért: Magánúton felkeresett a Fradi marketing osztálya hogy megajándékozná Melisszát egy aláírt meccslabdával. Köszönettel elfogadtuk és az Adni Jó Kupa Baráti Kör révén a közösségi oldalon licitre is bocsátottuk. Egészen február 11, vasárnap 20 óráig lehet licitálni a labdára, amelynek bevételét Melissza gyógykezelésére és a házban lévő átalakításra fordítanánk, hogy könnyebb legyen az élete. Szeretnének akadálymentes fürdőszobát kialakítani, ugyanis sajnos a kád magas neki és alig tud kiszállni belőle – mondta az édesanyja, aki hozzátette azt is, hogy az Adni Jó Kupa Baráti Kör személyesen is ellátogatott hozzájuk és támogatásukról biztosították Melisszát.

Hogylétével kapcsolatban Surányiné Szaniszló Szilvia édesanya elmondta, hogy a sugárkezelés, vagy a kemoterápiás tabletták miatt stabilizálódott Melissza az állapota, ám a fáradtság nem múlt el. Nagyon megterhelik a kezelések. Továbbá  köszönetet mondott a lelki és anyagi támogatásokért, amit kapnak. Aki szeretne segíteni az édesanya elérhetőségén megteheti a 0630/172 32 24-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában