Mindenütt mosoly

2024.02.24. 17:30

Varázslat Martonvásáron

Egy igazi varázsló – martonvásári lakos -, Susán Péter lépett a BBK színpadára kalapban és nyakkendőben szombaton délelőtt a MartonKult szervezésében.

Kecskés Zoltán

A gyerekek nagyon élvezték a bűvész showt.

Fotó: MartonKult

A Piac + Program részeként meghívott vendég igazi bűvész showt varázsolt. Susán Péter már általános iskolában is megszállottan gyakorolt, gyermekkori álma valósult meg azzal , hogy bűvész lehet. Előadásával nemcsak a gyerekeket bűvölte el szombat délelőtt, de piacról beérkező felnőtteket is. Humor, móka, kacagás és játékosbűvészmutatványok jellemezték a vidám órát. 

Aki elkerülte szombat délelőtt a jó hangulatú MartonKult rendezvényét, bánhatja, de szerencsére jövő héten szombaton sem maradnak a martonvásáriak és környékbeliek program nélkül: délelőtt húsvéti kerámia workshop, este pedig Nosztalgia Táncest lesz Bakacsi Béla táncdalénekes közreműködésével a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színháztermében.

Megtelt érdeklődőkkel a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színházterme.
Fotó: MartonKult

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában