Zámoly

2024.02.15. 17:00

Szombaton egészségnapra, vasárnap bolhapiacra várják az érdeklődőket!

Mit tegyek, hogy jól legyek? Ezt a címet viseli a szombati egészségnap Zámolyon, ahol egész napos programmal várják az életmódváltókat, a mozogni vágyókat és mindazokat, akik nyitottak valami újra és tenni is készek az egészségük érdekében! Vasárnap meg jöhet egy kis bolhapiac!

Borsányi Bea

2021.08.26. Senior Örömtánc foglalkozás az Öreghegyi Közösségi Házban. A foglalkozást vezeti: Ottó Csbáné Erika. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: NAGY NORBERT

A február 17-én szombaton 10 órakor kezdődő programok helyszíne a Szép Ilonka Faluház lesz, ahol egész nap elérhető a kézmasszázs, a vérnyomás és a vércukor mérés, lehet gyógyteákat kóstolni, salátabár is üzemel és illatpárnákat is készíthetnek az érdeklődők. Mindezek mellett a délelőtt folyamán lesznek időponthoz kötött előadások is. Az első program a gyerekeknek szól, akik 10 órakor játékos foglalkozáson vehetnek részt. 11 órakor Jány Tamás jógaoktató tart előadást Életmódváltás és stresszkezelés a gyakorlatban címmel. Ezt követi 12.30 órakor Németh Mónika gyógymasszőr előadása, aki testünk és lelkünk harmóniájáról beszél, majd 13.15 órakor Jersey Dia ergoterapeuta előadása következik, ami a Mandalaterápia kortól függetlenül címet viseli.14 órakor Szegedi Ágnes mentálhigiénikus, serpa coach lép színre, akitől megtudhatják, mi a serpa-séta és hogyan tehetik le mentális terheiket szeretettel a szabadban. A nap a 15 órakor kezdődő senior örömtánccal zárul, amit Pátrovics Teréz vezet. Aki még nem próbálta, mindenképpen csatlakozzon! A programokon a részvétel ingyenes!

Tavaly októberben élesztették fel a korábban nagy népszerűségnek örvendő zámolyi bolhapiacot, amelyet vasárnap ismét megtartanak a Csoóri Sándor Művelődési Házban. A bolhapiac nem ócskapiac, de lehetőséget biztos eladásra és vásárlásra egyaránt. Ezúttal is lesz minden: ruha, játék, könyv, kisebb használati, és dísztárgyak, apró kincsek, sőt zöldség, gyümölcs és kézműves termékek is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában