Három benzinkút is érintett volt

2024.02.06. 16:00

Kinyitottak az új piros-fehérre festett töltőállomások a megyében (videóval!)

Az elmúlt hetekben országszerte több MOL benzinkúton is felújítási munkálatok zajlottak, ám nem puszta ráncfelvarrásról van szó, hanem az eddigi zöld töltőállomásokat piros-fehérre festetették át. Az átalakítások két fehérvárit (Sárkeresztúri és a Seregélyesi úti) és egy mórit is érintettek. Utánajártunk...

Kecskés Zoltán

A Seregélyesi úti Orlen benzinkút, immáron teljes pompájában.

Fotó: Fehér Gábor

Mol-kutak Lengyelországban, Orlen-kutak Magyarországon

Elsőként a MOL sajtóosztályán kopogtattunk akik válaszukban elmondták, a PKN Orlennel és a Grupa LOTOS-szal a megkötött sikeres akvizíciót követően a MOL-csoport hálózata több, mint 410 LOTOS Paliwa töltőállomással bővült Lengyelországban. Ugyanakkor az akvizíciós megállapodás részeként 64 magyarországi töltőállomást átadnak az Orlen részére. Mint mondták, az átadás 2024. január 8-tól kezdődően fokozatosan történik, és várhatóan 2024. április végére fejeződik be. A sajtóosztály által átadott listából kiderül, hogy három töltőállomás érintett, amelyeket már átadtak. 

A Seregélyesi úti Orlen még a nyitás előtti napokban.
Fotó: Tóth Réka / Feol.hu

 

Üzemanyagárak és nyitva tartás

Ezt követően az ORLEN sajtóosztályát is felkerestük. Kérdéseink között a szolgáltatások és az üzemanyagárak szerepeltek. Válaszaikban közölték, hogy az ORLEN töltőállomás-hálózata Európa 7 országában, közel 3500 helyszínen kínál minőségi üzemanyagokat és ízletes frissítőket az autósoknak. A magyarországi hálózatbővítés részeként idén januártól 63 töltőállomás kerül az ORLEN HUNGARY tulajdonába, melyekkel együtt április végéig összesen 141 helyszínen lesznek elérhetők a vállalat szolgáltatásai a hazai piacon. A két új székesfehérvári és egy móri egységük már megnyitott. A honlapjukon fellelhető töltőállomás-listából kiderül, hogy a móri 6:00-20:00-ig, a sárkeresztúri 06:00-22:00-ig, míg a Seregélyesi úti 05:00-20:00-ig tartanak nyitva.

A Sárkeresztúri út MOL-kútja, még a metamorfózis közben, január 20-án
Fotó: Horváth-Buthy Lilla / FMH

Az üzemanyagárakkal kapcsolatban elmondták, arra törekednek, hogy a töltőállomásaik árai a lehető legvonzóbbak legyenek az autósok számára. Bíznak abban, hogy vásárlóik Székesfehérváron és Móron is megtalálják a számukra ideális terméket üzemanyagkínálatukban. A minőségi üzemanyagok mellett állandó kedvezményeket is biztosítanak a magyar autósoknak, az ORLEN mobilalkalmazásával havonta négyszer, literenként 10 forinttal olcsóbban tankolhatnak náluk, ha legalább 20 liter üzemanyagot vásárolnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában