Versenyszellem, jó hangulat

2024.02.26. 13:00

Dél-Fejér megyei délutáni kvíz nagyszerű hangulatban

Mozogtak az agytekervények az alapi művelődési házban, ahol nem csak helyiekből álló csapatok, de a környékről érkező társaságok is igyekeztek borsot törni a hazaiak orra alá. Annyit elöljáróban elárulhatunk: ez csak félig-meddig sikerült!

Kecskés Zoltán

Vidám, szórakoztató délután volt Alapon.

Fotó: Kiss Ágnes / önkormányzat

Színes programoknak néz elébe Alap települése 2024-ben. Mondhatni, a hétvégi Elmebajnoksággal berúgták azt a bizonyos ajtót, hiszen fergeteges hangulat uralkodott a közkedvelt Elmebajnokság alkalmával. A résztvevő kilenc csapat  jobbnál jobb kérdéseket kapott és ahogy megjegyezték: „Ma délután is tanultunk valamit! Alig várjuk a következő fordulót!"

Az alapi csapatok mellett képviseltette magát Pálfa, Cece, Sárbogárd, Dunaföldvár és Sáregres település is, de a kiélezett versengést a hazaiak nyerték, méghozzá a B-Közép. A képzeletbeli dobogó második fokára a cecei és pálfai tagokból álló Kék pávák állhattak, megelőzve a másik alapi csapatot, a Szinapszist. A szervezők; Horváth Anikó, Mohácsi András, Kiss Ágnes és Szalai János Milán igencsak kitettek magukért és minden résztvevő alig várja a tavaszi fordulót.

A boldog dobogósok összeálltak egy fotóra.
Fotó: Kiss Ágnes / önkormányzat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában