Dolgozott a versenyszellem

2024.01.05. 14:00

Ismét lelkesen dobálták a nyilakat Mátyásdombon!

Együtt múlatták át az estét a 2023-as év utolsó negyedévében indult Kölyök Klub tagjai, méghozzá nem is akárhogyan. Az éjszakába nyúló bogrács és darts parti felejthetetlenre sikerült.

Kecskés Zoltán

A szervezők minden elképzelését felülmúlta a verseny.

Fotó: A szervezők

A közösségformáló kezdeményezés hívó szavára sokan gyűltek össze a mátyásdombi művelődési házban 2023 utolsó napjaiban. Mint azt a rendezvény házigazdáitól, a Jakab-házaspártól megtudtuk, főzéssel és egy kis játékkal egybekötött eseménynek indult, amiből nagyszabású rendezvény lett. Több mint hatvanan jöttek el, akik közül negyvenen játszottak is a darts királynője és királya címért.

– Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sikere lesz, még a szomszéd falukból – Kisláng, Enying – is jöttek játszani! Az étel pedig már nem kis bográcsban, hanem egy nagy üstben rotyogott. Pince pörkölt készült, amit a verseny után mindenki jóízűen elfogyasztott! Aztán persze nem ért véget az este, hiszen többen tét nélkül is maradtak játszani, illetve bulizni is! – mondták lelkesen, majd az eredményekre is rátértek:

– A megmérettetésen valamennyi korosztály képviseltette magát, sőt például a hölgyek sem ijedtek meg a feladattól. Oly annyira nem, hogy miután  Vigháziné Hajnalka a nők között diadalmaskodott, a Mátyásdomb bajnoka címet is elhódította, miután a férfiak legjobbját, Csilléry Ferencet is legyőzte. A következő versenyt január 13-án rendezzük. Addig is mindenkinek jó gyakorlást!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában