Vándorbölcső, mint szimbólum

2024.01.15. 09:59

Ismét lehet pályázni "Fehérvár Bölcsőjére"

A SZÉNA Egyesület 2015 óta - pályázat útján - ad át fából készült bölcsőket az arra jelentkező, gyermeket váró családoknak.

Feol.hu

A vándorbölcső

Fotó: az egyesülettől

Az egyesület, korábban a Három Királylány Alapítvány felhívására jelentkezve kapta meg a bölcsőt, melyhez az évek során két másik is társult. Az egyesület célja, hogy segítse a kisgyermeket tervező és vállaló családokat abban, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek.  Céljaik elérést segítik a bölcsők, melyeket szeretnének minél több család számára eljuttatni. A vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum, mely felhívja a figyelmet a gyermekvállalás, a család jelentőségére, szépségére. A nyertes családok térítésmentesen kapják használatba a bölcsőket, egészen addig, míg az új családtag ki nem növi. A SZÉNA Egyesület 2024.02.05-ig várja a családok jelentkezését a [email protected] e-mail címen, egy rövid bemutatkozás kíséretében. A részletes felhívás megtekinthető a honlapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában