Rajzpályázat

2024.01.31. 16:30

Alkotásra fel! – középpontban az év madara

Az év madara tematikával hirdet rajzpályázatot óvodás, alsó és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.

Héjj Vivien

Fotó: Kovács Norbert

Amint arról már korábban hírt adtunk, az év madara idén a kerecsensólyom lett, mely az ország számos pontján, többek között Fejérben is otthonra talált. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület „Év madara” tematikával hirdet rajzpályázatot kicsiknek és nagyoknak.

Az alkotókedvűek öt kategóriában nevezhetnek: óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás és felnőtt. Pályázni kerecsensólymot ábrázoló, kizárólag A4-es méretű, kézzel készített, papír alapú alkotással lehet. Az alkalmazható technikák rendkívül változatosak, a pályázók használhatnak grafitot, színes ceruzát, filctollat, zsírkrétát, tust vagy temperát, vízfestéket vagy akár ezek ötvözetét is.

Nevezni kizárólag egyénileg, egy darab rajzzal lehet. A jelentkezés feltétele a szervező honlapján elérhető nevezési űrlap kitöltése és beküldése. A pályaműveket digitalizált formátumban fogadják március 1-jéig. A zsűri minden kategóriából kiválasztja a tíz legjobb művet, melyek továbbjutnak a döntőbe. A döntős alkotások közül kategóriánként a legjobb három pályázatot díjazzák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában