Megható pillanatok

2024.01.09. 17:30

Ajándékokkal készültek az Alba játékosai a Selyemakác Lakásotthonnak

A Fejér vármegyei Gyermekvédelmi Központ sárbogárdi telephelyén jártak az Alba kosarasai Góbi Henrik, az Arconic-Alba Fehérvár akkreditált kosárlabda akadémia szakmai vezetőjének szervezésében. Mondanunk sem kell, hogy a Selyemakác Lakásotthon tizenhárom lakójának hatalmas élmény volt a találkozás.

Kecskés Zoltán

Az Alba kosarasai a Selyemakác Lakásotthonban.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Az Arcoic-Alba Fehérvár csapata minden évben segíti a gyerekeket és ez a karácsonyi időszakban sem volt másként – fogalmazott lapunknak Horváth Éva, az Arconic-Alba Fehérvár marketing vezetője helyszínen. Ennek apropóján érkeztek a csapatot képviselve kedd délután Sárbogárdra.

Ezt követően Góbi Henrik szakmai vezető a jelenlévő Simon Dávid, Szabó Lehel utánpótlás játékosokkal, illetve Vojvoda Dávid, a felnőttek csapatkapitányával együtt átadták a decemberi Albás karácsonyon befolyt adományokból vásárolt ajándékokat. Góbi Henrik a mosógatógép és a gyümölcsök átadatásakor kiemelte, hogy az Arconic-Alba Fehérvár vezetősége és játékosai nagyon fontosnak tartják, hogy segítséget nyújtsanak a gyermekotthonoknak, ahol állami gondozott fiataloknak teljesítik már sok-sok éve karácsonyi kívánságát. Így jutottak el Sárbogárdra is Ocskay Zsuzsanna, az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány kuratóriumának elnöke révén. 

A képen Góbi Henrik szakmai vezető és Kelemen Beáta intézményvezető. 
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

A meglepetéseknek és a lélekemelő pillanatoknak azonban mindezzel még koránt sem volt vége, ugyanis a Góbi Henrik meginvitálta a Selyemakác Lakásotthon lakóit egy  Arconic-Alba Fehérvár kosárlabda mérkőzésre is. A szemek ragyogtak, az arcok mosolyogtak, a tenyerek összeverődtek, sőt, a Selyemakác Lakásotthon vendégszeretetét élvezve a játékosok még a finom süteményekbe is belekóstoltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában