Különleges ünnepi program

2023.12.15. 13:00

Szeretetteljes hangulatú Falukarácsony Fülén

Fülé település szeretettel hívja és várja lakóit és a környékbelieket egy igazán meghitt és ünnepi eseményre. 2023. december 17-én, vasárnap délután 16.00 órától varázslatos Falukarácsonyra készülnek a szervezők, ami garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az adventi időszakot.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Falukarácsony fókuszában egy különleges karácsonyi koncert áll, melynek helyszíne a református templom. Ebben a csodálatos környezetben a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola diákjai lépnek fel, akiket Börgöndi Viktória ének-zene tanár vezet. A fiatal előadók karácsonyi dallamokkal, meghitt énekekkel és varázslatos zenei előadással készülnek, hogy elvarázsolják a közönséget és még szebbé tegyék az ünnepi készülődést.

A karácsonyi koncert után a helyi művelődési házban folytatódik a program. Itt mindenkit szeretettel várnak vendéglátással. Itt egy karácsonyi kézműves vásár is helyet kap, ahol a helyi alkotók különleges, kézzel készített termékeikkel várják a látogatókat. Ez egy remek alkalom arra, hogy egyedi ajándékokkal lepjük meg szeretteinket.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában